Kuichy - Regenboog Inka Medicijn Man

 

Kuichy,  een  zoon van een Sjamaan,  draagt in zichzelf de ware Inka bloed lijn. Geboren in Qosco, Peru, “de navel van de  wereld”, is hij opgegroeid met de Quechua taal als zijnde zijn moedertaal. Op zeven jarige leeftijd , werd Kuichy getroffen door de bliksem, een heilig teken in de wereld van de Andes dat een nieuwe Sjamaan  gekozen is geworden om de gemeenschap te leiden en te helen.  Met  deze “initiatie”  werd  Kuichy begiftigd met de vermogens om te spreken en te werken met de  natuurgeesten.

. 

Mettertijd heeft Kuichy zijn eigen  Sjamanistische Healing Methode ontwikkelt, gebaseerd op een samensmelting van  hedendaagse  Inka  Sjamanistische toepassingen en zijn eigen onderzoeken en ontwikkelingen. Hij heeft wetenschap, filosofie, kunst, religie en oude Inka geneeskunde gestudeerd en heeft deze  in zijn werk opgenomen.

In de Andes, is Kuichy een wel-gerespecteerde spirituele leider, dichter, historicus, onderzoeker en  Peruaanse politicus.  Hij is Professor in de  Sociale Wetenschap en  Onderzoek Methode aan de Universiteit van Cuzco, met 30 jaar ervaring, waar zijn verantwoordelijkheden zowel teaching als onderzoek inhouden.  Kuichy’s oorspronkelijke   onderzoeksbelangstelling heeft betrekking op het oude Inka  gebruik van  geneeskunde vanuit het perspectief van de hedendaagse theorieën van  kwantum fysica.  Kuichy heeft ook voorgedragen bij vergaderingen van de Verenigde Naties, Internationale Spirituele Conferenties, Seminaries, en deelgenomen in Oude Inka Ceremonieën (klik hier om dit te zien).  

Kuichy heeft het gevoel, dat hij in dit leven tot de heilige missie is geroepen   om een afgezant te zijn van de wijsheid van de oude Inka Meesters en om dit over te brengen aan de andere mensen op de wereld.  Hij is actief geweest in de ontwikkeling en deelname in conferenties wereldwijd, van Stockholm tot Brazilië, van Los Angeles  tot Buenos Aires, van Stonehenge tot Costa Rica, van Parijs tot New York, van Tokyo tot Cairo.  Hij is de stichter van de “Grote Inka Broederschap en Zusterschap  van de Zeven Stralen van de Regenboog” welke nu duizenden geïnitieerde leden heeft over de gehele wereld.

 Volgens Kuichy’s  opvatting , regeerden de Inka’s gebruikmakend van praktische methoden en met effectieve zorg  met het doel om het menselijke welzijn  en potentieel te verbeteren (verhogen).  Hun systeem was gebaseerd op natuurlijke planten, kruiden, bloemen , mineralen, geluid en de rituelen van de drie werelden:  Hanan Pacha (de Hogere Wereld);  Kay Pacha (de aardse wereld) en Ukhu Pacha (de  binnenste (verborgen) wereld of de Onderwereld). In de Inka Kosmologie zijn deze drie werelden allen deel van Kausay Pacha (de kracht van het leven van de Kosmos). Tijd en ruimte worden gezien als de matrix van bewustzijn, welke de verbinding is van denken, lichaam en geest.  Gedurende duizenden jaren  zijn De Inka’s   bewakers geweest van de Akashic  Records, welke de wijsheid van de Matrix van de Mensheid                                    Kuichy afgestemd in Machu Picchu
bevatten , deze healing technieken in stand houdend
(behoedend), speciaal gerelateerd aan het  Licht Lichaam, tot aan de dag van vandaag.
                Keer Terug Naar de Start Pagina