Inka Sjamanistische Healing Technieken Niveau I

 

De Workshop “Inka Sjamanistische Healing Technieken Niveau I”   is een waarlijk transformerende  healing ervaring. Om aan deze workshop deel te nemen is het echter vereist, dat de deelnemer de  Workshop  “Inka Sjamanistische  Geneeskunde" al  heeft afgerond.  Je zult  krachtige healing tools leren kennen,  welke een  weldaad voor jou zullen zijn en een weldaad  welke  je aan anderen mag brengen!


In deze Workshop  leer je  hoe het volgende te doen:

   v    Je leven te bekrachtigen, je ziel opnieuw te laten ontwaken en om blokkades op te heffen, die:

       § Jou scheiden van jouw ware kracht;;

       § Jou van jouw ware pad of doel doen ontsporen. 

   v   Werken aan je Licht Lichaam, om aura beschermende  technieken toe te passen, gebruikmakende: 

       §  van de 4 elementen, 

       §  van de 4 richtingen, and

       §  wat de Inkas noemen het  “Regenboog Licht”;

   v De Quechua  taal te gebruiken met spirituele woorden en uitdrukkingen van kracht ;

   v  Het gebruiken van het Inka gebed van kracht en bescherming;

   v   Het uitvoeren van Inka Rituelen gebruikmakend van de elementen, totems ;

   v  Het uitvoeren van de Heilige Moeder Aarde  “Pacha Mama” Ceremonie;

   v   Het gebruiken van de heilige Condor Veren om het Licht Lichaam op één lijn te plaatsen ;

   v   Te werken met Apu Huayra,  de God van de Winden .

 Je zult worden geïntroduceerd in de Inka Filosofieën over ziekte en het komen tot  genezing.   Je zult ook kennis vernemen over de Inka subtiele lichaam structuren: Poqpo, Sami en Ushuai En je zult verscheidene  healing technieken  ervaren  welke je lichaam, hart, denken en geest op één lijn brengen. 

En misschien wel het allerbelangrijkste,  je zult leren je in je dagelijkse leven  meer  ten volle  te verbinden met De Grote Geest,  om meer volheid te brengen in je persoonlijke relaties. 

 

Ceremonie – Een Offerande aan  Pachamama – Omschrijving      

De Inka Healing Ceremonie  is een krachtig ritueel  welke zorgt voor spirituele en energetische zuivering, transformatie en bescherming.  Kuichy zal eerst ieder van ons leiden in het maken van een persoonlijke Offerande, en ons dan  voorgaan door het Magische Ritueel  terwijl hij de spirituele verbindingen, de bekrachtigingen en de opwekking van de metafysische energie/kracht velden tot stand brengt.  Als laatste stap, zullen we individueel  onze Offerande op een speciale locatie  begraven, zoals:  op een heilige/krachtige plek,  bij een water, op een berg, bij een speciale boom of op een speciale plaats, die geheiligd is.  Begraven in de aarde, zal de Offerande de healing  machten en  transformatie krachten gedurende een lange periode behouden en doorgeven.

De weldaden, die we zullen ontvangen, zijn in het bijzonder: voortdurende spirituele en energetische zuivering;  het loslaten van angsten;  spirituele, mentale, emotionele en fysieke bescherming; en een speciale bescherming ,  zodat healers (en anderen) niet de kwalen en ziektes van hun cliënten  oplopen.  Dit zal ook een hulp zijn in de transformatie van negativiteit naar  licht, ons helpend om een staat van Samak Kuasay,  ``Goed Levend`` te bereiken.

Wil je alsjeblieft iets persoonlijks meebrengen ,  datgene wat je maar wilt, zoals  kristallen, bloemen, zaden,  enzovoort,  welke je graag wilt geven om deel te zijn  van jouw  Offerande om te worden begraven.

 


  Schema - Workshop  Inka Sjamanistische Healing Technieken
Technieken Niveau I


         v Ochtend Klas: 9:00 to 13:00 

         v  Lunch Pauze: 13:00 to 15:00 

         v  Middag Klas:  15:00 to 17:00 

         v Ceremonie – Een Offerande aan Pachamama - 17:00 to 19:00 Keer Terug Naar de Start Pagina